СЛОВНИК іншомовних слів
Х
Цит
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Цимес
(євр. צימעס — до їжі) - 1. Десертна страва єврейської кухні у вигляді солодкого овочевого рагу на основі моркви, квасолі або гороху з додаванням помідорів, родзинок, ананасу, яблук, чорнослива. 2. розм. найкраще, саме те.
Надіслати
Див. також: Баклава, Гоголь-моголь, Маца, Пастрома, Штрудель.
Посилання
1. Словник іншомовних слів, за редакцією члена-кореспондента АН УРСР О. С. Мельничука - 1-е видання, Київ: Головна редакція «Українська радянська енциклопедія» (УРЕ), 1974 - 776 с.
2. Універсальний словник-енциклопедія, УСЕ - 2-е видання, доповнене, Київ: "Всеувито", Львів: "Атлас", 2001 - 1575 с.
3. Тлумачний словник чужомовних слів в українській мові. Правопис. Граматика, Сліпушко О.М., Київ: "Криниця", 1999 - 511 с.
4. Українська Радянська Енциклопедія, за редакцією М. П. Бажана - 2-е видання, Київ: Головна редакція «Українська радянська енциклопедія» (УРЕ), 1977-85
Цимбали
Цинерарія
Словник іншомовних слів у Google+
Словник іншомовних слів у ВКонтакте
Словник іншомовних слів у Facebook
Словник іншомовних слів у Twitter