СЛОВНИК іншомовних слів
Р
Сам
Сел
Сер
Сил
Син
Ска
Сол
Спа
Ста
Сто
Суб
Суф
Т
Суфле
(фр. souffle — надутий) - назва кулінарних виробів (кондитерських, молочних, м'ясних і т. ін.), до складу яких входять збиті яєчні білки змішані з різноманітними інгредієнтами.
Надіслати
Див. також: Баклава, Бланманже, Еклер, Кекс, Мафін, Марципан, Персіпан, Пудинг, Смузі, Тирамісу, Халва, Цукото, Щербет.
Посилання
1. Словник іншомовних слів, за редакцією члена-кореспондента АН УРСР О. С. Мельничука - 1-е видання, Київ: Головна редакція «Українська радянська енциклопедія» (УРЕ), 1974 - 776 с.
2. Універсальний словник-енциклопедія, УСЕ - 2-е видання, доповнене, Київ: "Всеувито", Львів: "Атлас", 2001 - 1575 с.
3. Тлумачний словник чужомовних слів в українській мові. Правопис. Граматика, Сліпушко О.М., Київ: "Криниця", 1999 - 511 с.
4. Українська Радянська Енциклопедія, за редакцією М. П. Бажана - 2-е видання, Київ: Головна редакція «Українська радянська енциклопедія» (УРЕ), 1977-85
Суфіксація
Суфлер
Словник іншомовних слів у Google+
Словник іншомовних слів у ВКонтакте
Словник іншомовних слів у Facebook
Словник іншомовних слів у Twitter